Legal

 1. John Deere International GmbH este o societate înregistrată în Elveţia, al cărei sediu oficial este la Rheinweg 11, CH- 8200 Schaffhausen.
 2. Schema colorată în galben şi verde a celor de la John Deere, simbolul cerbului sărind, precum şi John Deere reprezintă mărcile înregistrate ale Deere & Company.
 3. Drept de proprietate al Deere & Company şi/sau al furnizorilor acesteia. Toate Drepturile Rezervate.
  Deere & Company şi SC IPSO SRL deţin proprietatea asupra tuturor drepturilor, titlurilor şi dobânzilor din drepturile de proprietate rezultate din toate documentele, texte, imagini şi programe deţinute de
  Deere & Company SC IPSO SRL.
 4. Persoanelor fizice le este permis să copieze în format electronic şi să imprime materialele publicate pe acest site, doar pentru informarea personală a acestora, cu condiţia ca notificarea referitoare la dreptul de proprietate şi notificarea de autorizare să apară pe acestea şi, de asemenea, ca materialele să nu fie modificate. Distribuitorilor Deere & Company şi dealerilor SC IPSO SRL le este permis să copieze în format electronic şi să imprime materialele publicate pe acest site în beneficiul şi pentru uzul clienţilor existenţi sau potenţiali ai acestora, cu condiţia ca notificarea referitoare la dreptul de proprietate şi notificarea de autorizare să apară pe acestea şi, de asemenea, ca materialele să nu fie modificate.
 5. Fără acordul expres în scris din partea SC IPSO SRL este interzis să retransmiteţi orice documente de pe acest site web, sau orice versiuni modificate ale acestora.
 6. Este interzisă crearea unei versiuni oglindă a acestui site web.
 7. Cu excepţia celor formulate expres în această declaraţie, transmiterea materialelor de pe acest site web nu va fi interpretată ca garantând orice tip de licenţă sub nici un brevet, drept de proprietate sau marcă înregistrată deţinută sau controlată de Deere & Company şi/sau furnizorii acesteia.
 8. Puteţi trimite SC IPSO SRL observaţii, întrebări, sugestii sau idei în legătură cu acest site. În acest caz, consimţiţi că aceste informaţii trimise către SC IPSO SRL nu sunt confidenţiale, că SC IPSO SRL nu este obligată să păstreze caracterul secret al acestor informaţii şi că SC IPSO SRL nu este obligată să răspundă. SC IPSO SRL va fi liberă să foloseasă informaţiile pe care le-aţi trimis către SC IPSO SRL în orice mod, inclusiv dar nu limitat în scopul creării, producţiei şi comercializării de site-uri web pe baza acestor informaţii. De asemenea, SC IPSO SRL are dreptul să reproducă, să dezvăluie şi să distribuie nelimitat informaţiile în comunicarea cu ceilalţi.
 9. Acest Web Site a fost în primul rând creat pentru beneficiul şi uzul distribuitorilor SC IPSO SRL, ai dealer-ilor acesteia, ai clienţilor existenţi şi potenţiali. Este posibil ca nu toate site-urile şi serviciile web menţionate mai sus să fie disponibile, iar SC IPSO SRL are dreptul de a schimba în orice moment site-urile sau serviciile web descrise pe acest site. Este posibil ca acest web site să conţină inexactităţi, iar informaţiile din acest site pot fi schimbate periodic. Verificaţi la John Deere International GmbH informaţiile referitoare la web site-uri pe care le găsiţi pe acest site înainte de a le folosi.
 10. Informaţiile de pe acest web site sunt furnizate "ca atare" fără nici un fel de garanţie, expresă sau implicită, inclusiv, dar nu limitat la, garanţiile implicite sau de vandabilitate, de conformitate pentru un anumit scop, şi de contrafacere. SC IPSO SRL nu va răspunde pentru erorile sau omisiunile de pe acest web site.
 11. Acest acord va fi guvernat de legea României. Locul jurisdicţiei va fi reprezentat de un tribunal competent.

S.C. IPSO S.R.L.
Importator Autorizat John Deere în România
Şos. Bucureşti - Târgovişte,
DN 1A, Nr. 174 D
Mogoşoaia, Ilfov, România
Tel. +40 (021) 207 207 0
agricultura@ipso.ro