Confidenţialitate

Aplicabilitate
Această declaraţie se aplică John Deere şi acestui website. Diferenţele dintre legile statale sau naţionale ne impun exploatarea în conformitate cu politici specifice în anumite ţări sau domenii de activitate.

Angajamentul nostru de confidenţialitate
John Deere se angajează să-şi desfăşoare activitatea la nivel global astfel încât să susţină în mod activ şi să asigure confidenţialitatea personală. Politica noastră de confidenţialitate la nivel global este formulată astfel încât să fie în conformitate cu reglementările statale, provinciale, naţionale şi internaţionale. Ne străduim să implementăm cu consecvenţă această politică în întreaga lume. Angajaţii sunt informaţi asupra acesteia şi trebuie să se conformeze acestei politici şi regulamentelor aplicabile.

Informaţii personale

  • Colectăm informaţiile pe care dumneavoastră doriţi să le prezentaţi pe parcursul interacţiunii cu noi.
  • Pentru confortul dumneavoastră, folosim tehnologii obişnuite de navigare pe Internet, precum fişiere “cookie” cu site-urile noastre de web.
  • Uneori obţinem din alte surse informaţii suplimentare despre dumneavoastră, precum cele referitoare la indicele demografic şi la stilul dumneavoastră de viaţă.

Utilizări

  • Este posibil să utilizăm informaţiile introduse de dumneavoastră pentru a vă furniza un produs sau a vă presta un serviciu solicitat.
  • Utilizăm informaţiile private pentru a vă trimite informaţii necesare precum cele referitoare la garanţie, programe de îmbunătăţire a produselor, instrucţiuni de siguranţă şi scrisori de rapel.
  • Este posibil să utilizăm informaţii despre dumneavoastră cu scopul de a vă comunica informaţii referitoare la produsele şi serviciile noastre.

Comunicare (Transfer intern)

  • Vă susţinem nevoile comunicând informaţiile doar filialelor şi partenerilor noştri de afaceri.
  • Nu comunicăm, nu comercializăm şi nu vindem altor distribuitori informaţii referitoare la dumneavoastră.

S.C. IPSO S.R.L.
Importator Autorizat John Deere în România
Şos. Bucureşti - Târgovişte,
DN 1A, Nr. 174 D
Mogoşoaia, Ilfov, România
Tel. +40 (021) 207 207 0
agricultura@ipso.ro