Despre noi

John Deere România - Despre Noi

IPSO S.R.L.

Compania IPSO S.R.L., a fost creată în 1991 şi este membră a grupului familial francez Monnoyeur din Franta.
Din anul 1996, departamentul IPSO AGRICULTURĂ a devenit importator unic autorizat al utilajelor John Deere, numărul 1 mondial în domeniul utilajelor agricole cu o gamă completă de tractoare, combine de recoltat şi alte utilaje din aceeaşi categorie.
Rolul IPSO AGRICULTURĂ este de a oferi soluţii integrate producătorilor agricoli din România, piese de schimb, service în câmp şi pregătirea operatorilor.

Acesta este modul în care IPSO AGRICULTURĂ înţelege să vină în întâmpinarea nevoilor şi realităţilor pieţei româneşti: oferind posibilităţi de finanţare în sisteme de leasing sau credite bancare şi acordând sprijin la întocmirea dosarelor (pentru credite bancare) sau chiar finanţare proprie (leasing IPSO), în anumite cazuri.

Un alt punct important al activităţii IPSO AGRICULTURĂ îl reprezintă pregătirea reţelei teritoriale de service, echipele noastre fiind permanent specializate la firmele producătoare, pentru asigurarea standardelor de calitate corespunzătoare. Aceste cursuri sunt periodice şi includ informaţii atât despre utilajele existente, cât şi despre modelele noi care sunt lansate pe piaţa românească.
Departamentul de AGRICULTURĂ din firma IPSO este în continuă DEZVOLTARE, MODERNIZARE şi mai ales în CĂUTAREA unor parteneri în mediul de afaceri şi în societatea civilă, pentru transformarea radicală a serviciilor din agricultura românească.

Grupul Monnoyeur investeşte de mai mulţi ani în România şi aceasta va continua şi pe viitor.Sunt în curs de studiere şi alte proiecte destinate asigurării satisfacţiei clienţilor şi care implică planuri de recrutare şi de formare importante. Pentru a lucra bine sunt necesare echipe bune, pentru a avea echipe bune trebuie desfăşurate programe de formare continuă astfel ca fiecare angajat să evolueze permanent.

S.C. IPSO S.R.L.
Importator Autorizat John Deere în România
Şos. Bucureşti - Târgovişte,
DN 1A, Nr. 174 D
Mogoşoaia, Ilfov, România
Tel. +40 (021) 207 207 0
agricultura@ipso.ro